Mr. Sus Broekstra

|
0503181344
0655190117
s.broekstra@maartjeschaapstrafrecht.nl
Leony Witwerts
Download v-card

Mijn naam is Sus Broekstra. Ik ben strafrechtadvocaat bij Maartje Schaap Strafrechtadvocaten.
Na mijn afstuderen in 2010 aan de Rijksuniversiteit Groningen, ben ik jarenlang werkzaam geweest bij het openbaar ministerie. Na een uitstapje als cybercrimerechercheur bij de politie, ben ik in oktober 2020 begonnen aan de opleiding tot officier van justitie. In het kader van die opleiding ben ik nu strafrechtadvocaat.

Ik heb in mijn carrière heel veel strafzaken gezien en behandeld. Dat maakt dat ik snel tot de kern van een zaak kom en de juridische pijnpunten gauw blootleg. Omdat ik weet hoe er vanuit justitie gewerkt wordt, kan ik cliënten goed bijstaan in strafzaken. Of het nou om verkeers-, gewelds-, drugs-, vermogens- of zedenfeiten gaat, ik zal samen met cliënt het strafproces doorlopen. Ik kijk daarbij kritisch naar het dossier en het handelen vanuit justitie. Het belang van mijn cliënt staat op 1.

Voor informatie of vragen aan mr. Broekstra kunt u haar e-mailen:
s.broekstra@maartjeschaapstrafrecht.nl