Ons kantoor

|

Maartje Schaap strafrechtadvocaten

Een kritische blik op het optreden van justitie, gedrevenheid en betrokkenheid bij uw zaak zijn kenmerkend voor ons optreden als strafrechtadvocaat. Omdat een ieder die verdacht wordt van een strafbaar feit het recht heeft op de beste verdediging! Daar staan wij voor.

Iedereen heeft het recht op een goede verdediging. Maartje Schaap strafrechtadvocaten is het grootste gespecialiseerde strafrechtkantoor van Groningen en biedt rechtsbijstand tijdens het hele strafproces. Van een gesprek voorafgaande en tijdens het verhoor tot en met de zitting. Wij maken geen onderscheid naar gelang de verdenking en zetten ons altijd 100% in voor de belangen van onze cli├źnt. Onze advocaten zijn allen zeer ervaren en volledig gespecialiseerd in het strafrecht. Wanneer u slachtoffer of nabestaande van een slachtoffer bent dan helpen wij u ook. Wij wijzen u op uw rechten en kunnen namens u een schadevergoeding indienen.

Ons advies luidt altijd om in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van goed advies. Daarnaast staan wij u ook bij tijdens politieverhoren of indien u een dagvaarding van het Openbaar Ministerie heeft ontvangen ter zitting. Slachtoffers worden ook door ons bijgestaan.

Heeft u een brief van het Openbaar Ministerie of de politie ontvangen en twijfelt u over de stappen die kunnen worden ondernomen? Of heeft u andere strafrechtelijke juridische vragen? Kom langs op ons kantoor aan de Nieuwe Boteringestraat 5 te Groningen!IN DE MEDIA

Interview de Riepe (224 kB)
01 juni 2018

Aantal bestanden: 1 Download alle bestanden